23948sdkhjf

Kål-deller: Grønlangkåls-specialist går helt nye veje

I Harken syd for Hjørring har indehaveren af Vendsysselske Grønlangkål, Ronni Sørensen, kastet sig over en helt ny produktion:

Virksomheden laver nu også plantebaserede frikadeller og bøffer, skriver Nordjyske, som nævner, at kåltraditionen holdes i hævd, idet der er 28 procent hvidkål i de nye frikadeller.

Ifølge Ronni Sørensen skal den nye produktion være med til at sikre fremtidig vækst hos Vendsysselske Grønlangkål, som har måttet notere sig dalende salg af hakket grønlangkål og hvidkål 

Indehaveren har samarbejdet med kokken Uffe Truelsen om at finde en opskrift, der både har god smag og et godt bid uden brug af tilsætningsstoffer.

- Smagen var sådan set nem at finde. Det har været en større udfordring at sikre det rigtige bid og en god sammenhæng i frikadellen. Men vi synes, det er lykkedes, siger Ronni Sørensen til Nordjyske.ortiment.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094