23948sdkhjf

Nordjysk handelsvirksomhed lurer på opkøb

Ejeren bag Kangamiut Seafood A/S er klar til at investere gennem opkøb, hvis det kan sikre virksomheden fremtidig vækst.
60-årige Niels Vinther Rasmussen, der ejer Kangamiut Seafood A/S gennem sit holdingselskab Vintherbørn ApS, er klar til at lade en stor del af egenkapitalen på 212 mio. kr. flyde til opkøb.

Det bekræfter han over for Børsen, som også har talt med direktør Ulrik Bjerre Rasmussen om muligheden.

- Vores ejer er tålmodig, og vi har adgang til kapital. Både til at finansiere driften, men også til at handle, hvis vi falder over interessante forretningsmuligheder. Omvendt har du ikke flere penge end dem, ejerens kapital giver adgang til, siger Ulrik Bjerre Rasmussen.

Han varetager den daglige ledelse sammen med Kim Roed Jensen, efter Niels Vinther Rasmussen i 2010 trak sig fra den daglige drift, uden at nogen af hans tre børn ønskede at drive virksomheden videre.

Kan sagtens udbygges
Mens opkøb altså er et muligt emne for virksomheden, der handler med fisk og skaldyr, afviser ejeren, at virksomheden skulle være til salg.

- Bestemt ikke. Så længe virksomheden har en række dedikerede og dygtige medarbejdere, hvoraf flere af dem i øvrigt har været der i mere end 25 år, så kan virksomheden ganske fint trives og såmænd også udbygges.

Kangamiut Seafood har i dag cirka 35 ansatte i Danmark og forventer at komme ud af 2012 med nogenlunde samme omsætning og bundlinje som i 2011.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109