23948sdkhjf

Omstridt slikgrossist er gået konkurs

En af Danmarks største slikgrossister, David Yüksel, er gået personlig konkurs. Det samme er hans hustru og forretningspartner, Mette Yüksel.

Det fremgår af Statstidende, skriver Fagbladet 3F.

- Jeg kan bekræfte, at de er gået personlig konkurs, og at jeg er blevet udpeget som kurator. Vi er ved at skabe os et overblik over boet, men ellers kan jeg ikke sige så meget på nuværende tidspunkt, siger advokat hos Kammeradvokaten Rune Tandgaard Derno til fagbladet.

Baggrunden for David Yüksels konkurs er angiveligt gæld til det offentlige.

I hvert fald har skatteforvaltningen – ifølge Tinglysningsretten – 27. august 2020 gjort et udlæg på knap otte millioner kroner i parrets ejendom på Harløsevej ved Hillerød i Nordsjælland. Udlægget betyder, at skatteforvaltningen som kreditor kan forlange, at de værdier, der er foretaget udlæg i, skal sælges, så kreditoren kan få sine penge.

I 2018 foretog to private virksomheder ligeledes udlæg i ægteparrets ejendom for henholdsvis knap 2,4 millioner kroner og 434.322 kroner, viser oplysninger fra Tinglysningsretten.

Mette og David Yüksel købte i 2012 en gård på Harløsevej. Fra gården til 7,1 millioner kroner er der blevet drevet omfattende slikvirksomhed med rumænske medarbejdere.

David Yüksel har været direktør for adskillige virksomheder inden for slik- og spillebranchen. Langt de fleste selskaber er efterfølgende gået konkurs.

Fagbladet 3F har forgæves forsøgt at få kommentarer fra Mette og David Yüksel.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.173