23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Bryghus udvider efter rekordår

Selv om corona i foråret drillede Hvide Sande Bryghus i stor stil, har 2020 været et helt fantastisk år for det vestjyske bryghus, der i både juni, juli og august fordoblede omsætningen i forhold tilsidste år.

Når regnskabet er klart, vil det derfor være med sorte tal på bundlinjen, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Indehaver og brygmester Niels Sangill, der overtog Hvide Sande Bryghus i slutningen af 2018, har på den baggrund planer om at udvide både produktionen, sortimentet og forretningsområdet, nævner dagbladet.

Ikke mindst bliver den hidtil ret sparsomme fadølsproduktion udvidet, når bryghuset i foråret åbner et nyt tap room - eller "en form for krostue", som Niels Sangill kalder det på godt jysk.

Om baggrunden for succesen i 2020 fremhæver han, at Hvide Sande Bryghus er blevet landsdækkende ved at få de vestjyske øl ind hos to grossister.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11