23948sdkhjf

Halvdelen af Norlax solgt til amerikanere

Halvdelen af den vestjyske laksevirksomhed Norlax er blevet overtaget af den amerikanske røgerivirksomhed Acme Smoked Fish med base i New York.
Det fremgår af CVR-registret, hvor Acme Smoked Fish of Denmark nu er anført som ejer af 50-66,66 % af Norlax. Samme ejerandel har selskabet Fumus, der hovedsageligt er ejet af Norlax-direktør Ole Clemmensen.

Acme Smoked Fish-direktør Adam Caslow siger ifølge seafoodsource.com i forbindelse med opkøbet, at virksomheden er i gang med at bygge et internationalt team med de bedste i branchen.

- Vi arbejder med mennesker, vi tror på, og Norlax har produceret røget fisk af høj kvalitet i Danmark de seneste 100 år. Min familie og jeg er sikre på, at de er lige så dedikerede med hensyn til at producere verdens bedste røgede fisk, som vi er, siger Adam Caslow.

Det er ikke lykkedes Food Supply at få en kommentar fra Ole Clemmensen, der har stået i spidsen for Norlax de seneste 20 år.

Norlax med cirka 170 ansatte producerer røget laks, ørred og makrel. Ifølge virksomhedens hjemmeside bliver det til cirka 4.000 ton færdigvarer om året, fordelt på egne mærker og private label.

I 2019 havde virksomheden et overskud på 2,4 millioner kroner og en egenkapital på godt 46 millioner.Året før var der et underskud på 5,2 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078