23948sdkhjf

Tidligere barchef i spidsen for populær pizzakæde

Der er fut i pizzakæden Ild Pizza, som åbnede i 2018. Virksomheden har fra årsskiftet fået ny direktør i form af Elias Grøftholdt Tychsen, der kommer fra samme stilling i Skandinaviens største barkoncern, Rekom. Det skriver Finans.

- Det er ret nyt for mig at komme ind i Ild Pizza, og jeg kender som sådan ikke virksomheden ned i detaljer, men planen er, at selskabet skal vækste og vinde markedsandele i nye byer. Jeg har erfaring med at ekspandere virksomheder fra tidligere, og det glæder jeg mig utrolig meget til at gøre igen, siger Elias Grøftholdt Tychsen til mediet.

Elias Grøftholdt Tychsen har tidligere i sin karriere stået i spidsen for Restaurant Flammen i seks år, og skiftet fra barer til restaurationsbranchen er således ikke helt ukendt territorium for den nye adm. direktør. 

Ild Pizza har pt. 12 restauranter, hvilket er en fordobling siden oktober, og der er flere på vej. 

- De første 15 millioner kroner er allerede brændt af, men vækst koster penge. Vi regner ikke med overskud de næste tre-fire år. Så længe man åbner to nye steder om måneden, er der ikke overskud, udtalte medejer Younes Deaibes i efteråret til Food Supply.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079