23948sdkhjf

Chokoladenørd vil indtage hele verden med kvalitet

På en gård ved landsbyen Kirke Værløse i Nordsjælland lægger chokoladeeksperten Peter Svenningsen og makkeren Jakob Hvidsten Ørstrup planer om at indtage verdensmarkedet med fyldte chokolader i absolut topklasse.

Det skal ske via deres fælles virksomhed Nordic Chocolatiers, som de stiftede i begyndelsen af sidste år, skriver sn.dk.

Makkerparret har kun selv en lille produktionskapacitet og får derfor lavet større mængder  hos en ekstern producent, hvor de overvåger processen, skriver mediet.

Peter Svenningsen har tidligere indgået i flere konstellationer i chokoladebranchen, og han har også hentet en titel som verdensmester i fyldte chokolader ved International Chocolate Awards. 

Det har ifølge Peter Svenningsen hjulpet den nye virksomhed med at klare sig igennem 2020 med et rundt nul på bundlinjen, selv om corona-omstændighederne ødelagde planerne om at lancere produktserien på store messer i marts sidste år.

- Jeg har et godt navn inden for chokoladebranchen, og Jakob har et utroligt godt netværk. Vi har lavet meget business to business, og det er gået overraskende godt, når man tager omstændighederne i betragtning. Det skyldes sandsynligvis, at vi har et pissegodt produkt, siger Peter Svenningsen til sn.dk.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.281