23948sdkhjf

Cateringfirma tæt på med ny afdeling

Catering-virksomheden Gastro 13, der de seneste syv år har lavet mad ud af huset fra sin base i Herning, er nu tæt på at åbne en ny afdeling i Hammel ved Aarhus.

Virksomheden er i gang med at istandsætte et lejet køkken i Hammel, og når det hele er klar, vil der i første omgang blive flyttet en kok eller to fra Herning-afdelingen ind i den nye afdeling, fortæller Hans Rasmussen fra Gastro 13 til Herning Folkeblad.

Men målet er, at afdelingen i Hammel med tiden skal være lige så stor som den i Herning, hvor der er 10 ansatte, lader han forstå.

Indehaver Nicolaj Lauersen har tidligere ladet forstå, at yderligere ekspansion sagtens kan komme på tale, og den tanke er absolut stadig i spil:

- Vi blev enige om, at det kunne være spændende at se, om vi kunne professionalisere det en smule, og hvis vi nu kan lykkes med at rykke virksomheden længere østpå, hvorfor skulle vi så ikke kunne lykkes med senere at rykke nordpå, sydpå eller måske helt til København?, siger Hans Rasmussen til Herning Folkeblad.

Cateringfirmaet er ifølge mediet oppe på at have en omsætning på et tocifret millionbeløb allerede inden åbningen i Hammel.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11