23948sdkhjf

RetNemt på vej med massive stigninger

Selv om 2020-tallene endnu ikke er gjort endeligt op, tør direktøren for måltidskassefirmaet RetNemt, Klaus Toft Nørgaard, godt lette på låget - og regnskabstallene ser særdeles indbydende ud, lader han forstå.

- Omsætningen er steget med over 20 procent - det er meget på et marked med helt vildt meget konkurrence. Og på bundlinjen bliver resultatet mindst 30 procent bedre, fortæller Klaus Toft Nørgaard, der i 2019 endte med et overskud på knap 700.000 kroner.

Om 2021 tør han ikke at spå ret meget, men glæder sig umiddelbart over det stærke momentum, Helsingør-virksomheden har.

- Det bliver udslagsgivende, hvornår danskerne kan rejse ud af landet igen. For en virksomhed som vores har det jo stor betydning, om folk er hjemme til at spise eller ej.

- Danskerne vil gerne rejse. Og når det er muligt igen, vil vi som resten af branchen blive skubbet lidt tilbage. Men vi får nok lov at beholde noget af den fremgang, vi har fået i forbindelse med corona. Mange har fået øjnene op for mulighederne i en måltidskasse, og en del af de nye kunder vil formentlig hænge ved, forudser Klaus Toft Nørgaard.

Han har i løbet af 2020 set medarbejdertallet vokse fra 67 til 92 i RetNemt, som han selv ejer godt 40 procent af. Resten er ejet af svenske Linas Matkasse, der købte sig ind i den danske virksomhed i 2016.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063