23948sdkhjf

HelloFresh finjusterer sine måltidskasser

Måltidskasseleverandøren HelloFresh, der lancerede sine kasser i Danmark i juni sidste år, vil i det nye år satse på endnu flere opskrifter og endnu mere fleksibilitet, oplyser HelloFresh i en pressemeddelelse.

HelloFresh øger således antallet af opskrifter fra 12 til 15 forskellige ugentlige opskrifter. Og det vil være muligt for kunderne at tilvælge en ny, ugentlig såkaldt premium-ret til aftener, hvor måltidet skal have et ekstra pift. De nye retter kan leveres fra midt i februar.

- Vi er aldrig bedre end vores sidste måltidskasse, og vi ved, at flere valgmuligheder er med til at give vores koncept en længere levetid. Derfor går vi ind i det nye år med mere variation, flere opskrifter, nye premium-retter og endnu mere fleksibilitet, siger Kristian Hald, administrerende direktør for HelloFresh.

De nye premium-retter er ifølge direktøren inspireret af danskernes egne ønsker til nye retter og opskrifter. De kan tilvælges som én af de ugentlige retter for 29,95 kroner pr. person oveni den normale pris.

Premium-retterne vil blandt andet indeholde steak, andebryst og sæsonbaserede grøntsager som asparges, broccolini og portobellosvampe.

Den ekstra fleksibilitet handler ifølge HelloFresh om, at kunderne nu kan skalere antallet af portioner fra dag til dag og altså tilføje ekstra portioner, hvis man får gæster.

HelloFresh er en af verdens største måltidskasseleverandører og opererer i USA, Storbritannien, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, Australien, Østrig, Schweiz, Canada, New Zealand, Frankrig,  Sverige og Danmark.

Koncernen, der blev grundlagt i Berlin i 2011, oplyser, at den leverede 162 millioner måltider til fem millioner kunder over hele verden bare i 3. kvartal 2020.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078