23948sdkhjf

Dagrofa og Naturli' Foods indgår ny, stor aftale

Dagligvarekoncernen Dagrofa og den plantebaserede fødevareproducent Naturli' Foods har indgået et strategisk samarbejde, som giver Dagrofa mulighed for at få alle Naturli's 42 plantebaserede produkter på hylderne.

Det fortæller parterne i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at aftalen sigter mod "et stærkt samarbejde om fremtidig innovation på det plantebaserede område".

Dagrofa ejer kæderne Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb og har ifølge koncernen et mål om at være den førende leverandør af plantebaserede fødevarer.

- Vi vil gerne give vores kunder nogle nye, innovative madoplevelser på plantebaserede fødevarer, som de ikke kender i dag. Der kommer flere og flere grønne forbrugere i vores butikker, og de skal have mulighed for at vælge imellem endnu flere lækre, plantebaserede fødevarer fremover, siger Michael Christensen, kategoridirektør i Dagrofa.

Ifølge Naturli’-direktør Henrik Lund er aftalen med Dagrofa utroligt positiv, da de plantebaserede produkter nu kommer ud i alle hjørner af landet.

- Forudsætningen for smagen af en grønnere fremtid er, at de grønne fødevarer er lige rundt om hjørnet, at de smager godt og kan indgå i de retter og måltider, som vi alle er vokset op med, siger Henrik Lund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094