23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Ny messe med fokus på det offentlige køkken

Den nye fagmesse Cook & Care, der afholdes for første gang i maj, sætter fokus på det offentlige køkken.

Cook & Care er navnet på en ny fagmesse, som sætter fokus på det offentlige køkken.





- Der produceres næsten 1 million portioner mad dagligt i det offentlige regi, og fokus på økologi og rene råvarer er stærkt stigende. Hertil kommer en kompetent grund- og efteruddannelse, siger Philip Schumann, der som projektleder er en af bagmændene bag messen, som arrangeres af Danske Fagmesser.





Banen er åben

Cook & Care bliver en del af Health & Rehab Scandinavia, som afvikles i Bella Center 22.-24. maj 2012, og Philip Schumann forventer, at næsten 10.000 gæster vil lægge vejen forbi de to messer i Bella Center.





- Messen koncentrerer sig om forskellige arbejdsområder i det offentlige både med hensyn til den enkelte patient og den ældre medborger samt den daglige kantinedrift til medarbejderne og egne personalegrupper, siger Philip Schumann og tilføjer, at faglige input i form af workshops og seminarer er velkomne.





- Vi har ikke tilrettelagt dette endnu, så banen er helt åben, understreger han.





Kontaktinformationer og en standoversigt kan findes på Cook & Cares

hjemmeside

.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.093