23948sdkhjf

Test skal forbedre flymads image

Den kommende weekends Ferie for Alle-messe i Herning skal bruges til at teste og forbedre flymadens kvalitet og rygte.
Flymad har et lidt blakket rygte.

Det vil Spies’ flyselskab Thomas Cook Airlines nu gøre op med, og til det formål inddrages messen Ferie for Alle den kommende weekend i Herning.

Her skal 200 gæster testsmage noget af det mad, som selskabet i fremtiden forventer at kunne servere ombord på sine flyrejser. Maden serveres tre gange om dagen og testsmagerne bliver bedt om at give måltiderne karakterer.

- I de seneste år har vi fokuseret meget på at give vores gæster en god oplevelse, når de spiser om bord. Vi mener at havde bevist, at flymad faktisk kan være ganske velsmagende og af høj kvalitet. Vi benytter anerkendte leverandører og sørger for, at maden præsenterer sig pænt, siger Peter Larsen, der er ansvarlig for mad og drikke på Spies' eget flyselskab, til takeoff.dk.

Mango ud, sild hjem
Thomas Cook Airlines serverer hvert år cirka 2 mio. madbakker, som blandt andet indeholder økologisk pålæg og brød fra Lagkagehuset.

Og trods flymadens lidt tvivlsomme ry, takker de fleste ja til tilbuddet ombord og har endda klare præferencer i forhold til ud- og hjemrejse.

- Ni ud af 10 af flygæster bestiller mad til flyrejsen. På udrejsen er mangosalat med rejer, kyllingebryst og dessert et populært valg. Når turen går hjem efter endt ferie, er platten med sild, dyrlægens natmad, frikadelle og godt rugbrød stadig det foretrukne måltid. Naturligvis med en øl og en snaps, siger Peter Larsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078