23948sdkhjf

Easyfood og Agri-Norcold i nyt samarbejde med 25 ekstra job

Easyfood, der producerer convenience-fødevarer i Kolding, har indgået et nyt samarbejde med logistik- og forsyningsvirksomheden Agri-Norcold, som fremover skal pakke mad for Easyfood. 

Det betyder, at Agri-Norcold udvider sin forretning fra køle- og fryselagring af fødevarer til også at omfatte pakning af kundernes varer. Virksomheden etablerer således et pakkeri på sin terminal i Padborg, hvor der i den nærmeste fremtid skal ansættes cirka 25 nye medarbejdere.


I det nye pakkeri modtages varer, der pakkes om og gøres serveringsklare i folierede bakker, som er lige til at sætte på butikshylderne.


- Vi venter os meget af det her nye strategiske tiltag. Det er oplagt, at vi går ind og tilbyder vores kunder den service, at vi også pakker deres varer, når vi i forvejen opbevarer dem. Det gør hele processen mere strømlinet for vores kunder og højner leverings- og fødevaresikkerheden, siger administrerende direktør i Agri-Norcold Jan B. Nielsen.


- Det er en meget betydningsfuld ordre for Agri-Norcold, og vi er stolte af, at vi får lov at løfte opgaven i tæt dialog med Easyfood. Det er præcis sådan, vi gerne vil samarbejde med vores kunder, siger Jan B. Nielsen.


Dækker nyt behov i detailhandlen


Projektet med pakkeriet i Padborg er udviklet i samarbejde med  Easyfood, der ligesom Agri-Norcold ønsker at udvide sin forretning med leverancer direkte til detailhandlen.


- Ved at indgå i et strategisk samarbejde kan vi opfylde et behov hos detailhandlen, som ikke er dækket i dag. Jeg tror meget på netværksorganisationer, hvor vi i tæt samarbejde med andre kan stå som et stærkere team over for kunderne. Vi gør det, vi hver især er gode til, og jeg er glad for, at Agri-Norcold er frisk på at gå ind i opgaven med at pakke for os, siger administrerede direktør i Easyfood Flemming Paasch.


Dobbelt så mange medarbejdere


Agri-Norcold har to køle- og frysehuse i Padborg, hvor cirka 35 medarbejdere i dag arbejder. Det nye pakkeri vil dermed betyde næsten en fordobling af medarbejderskaren i den sønderjyske grænseby.


Produktionen på 10.000 kasser om dagen vil blive automatiseret ved hjælp af robotter, men kræver samtidig stor omhu, så produkterne præsenteres flot i serveringsklare bakker, der letter arbejdet i butikkerne.


Forventningen er, at produktionsudstyret installeres omkring 1. marts, hvorefter det skal testes. De første medarbejdere skal dog begynde 1. februar for at blive oplært, hvorefter resten kommer til i to hold. Produktionen vil foregå 12 timer om dagen, hvorfor der bliver mulighed for både fuldtids- og deltidsarbejde.

Efter planen sendes de første brød og kager ud i detailhandlen fra midten af april.

Agri-Norcold med hpovedsæde i Hobro har 11 frostvareterminaler i Danmark med i alt cirka en million kubikmeter lagerplads. Dermed råder virksomheden og dens cirka 425 medarbejdere over cirka en tredjedel af den danske kapacitet af køle- og frostlagre.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062