23948sdkhjf

Tasteful Foods klar med nyt kødfrit koncept

Københavnske Tasteful Foods, der de seneste seks år har leveret convenienceprodukter til supermarkeder i hele norden, går nu også ind på det kødfrie marked.

Det sker med  lanceringen af Grönt, en ny serie af plantebaserede frostretter, der skal gøre det nemmere at spise mindre kød i hverdagen, fortæller Tasteful Foods i en pressemeddelelese. Coop i Danmark og Rema1000 i Norge bliver de første til at føre de nye produkter.

Ifølge Tasteful Foods stifter og direktør, Anders P. Christensen, skal det grønne slag vindes ved at gøre smagene velkendte og trygge.

- Jeg tror, at mange stadig tænker linsefrikadeller og rødbedebøffer, når man snakker kødfrie måltider. Så vores udgangspunkt var at lave plantebaserede, velsmagende versioner af velkendte livretter som lasagne, chili non carne og grøn karry – vores egne data viser samtidig, at det er de mest populære middagsretter i Danmark lige nu, siger Anders P. Christensen.

Han har brugt det seneste års tid på at udvikle de fire nye retter i samarbejde med et team af tidligere michelinkokke, hedder det i pressemeddelelesen.

Tasteful Foods har etableret sig som leverandør af både ready-to-eat- og ready-to-heat- produkter til supermarkeder i hele norden og har bygget sin forretning på at levere convenience-koncepter til blandt andre Coop Danmark, ICA i Sverige og Coop i Norge. 

Produkterne bliver lavet af fødevareproducenter rundt omkring i verden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078