23948sdkhjf

Det sker: Krisestyring i fødevarebranchen

Når der uundgåeligt opstår krisesituationer i fødevarebranchen er det vigtigt at have de rette værktøjer til at styre krisen, før den udvikler sig til en katastrofe.
Uheld, udslip, leverandører, der svigter indgåede aftaler, fyrede medarbejdere, der er blevet sure, udefrakommende begivenheder, der påvirker produktionen eller produkterne - listen over ting, der kan gå galt er lang, og tilbagetrækninger og tilbagekald er dyre.

Værktøjerne til håndtering af krisesituationer er heldigvis også mange og tilmed nemme at anvende, når det bare sker rettidigt og på den rigtige måde.

På konferencen ”Krisestyring i fødevarebranchen” stiller QMS-Consult skarpt på de mekanismer, der går i gang, når uheldet er ude, og krisen opstår.

Hjemmeside kommer til marts
Vi får besøg af nogle af landets førende fødevarevirksomheder - virksomheder som allerede har et kriseberedskab og anvender store summer på at forebygge krisesituationer. Der vil også være indlæg fra fødevaremyndighederne og fra en kommunikationsekspert, som kan fortælle, hvordan man bedst muligt håndterer den medieomtale, der kommer i kølvandet på en krisesituation.

Desuden kommer der en række udstillere, som har forskellige løsningsmodeller til mange af de udfordringer, man som fødevareproducent står overfor i forbindelse med krisesituationer eller til at forebygge at disse overhovedet opstår.

Tid og sted:
Datoen er 29. august og konferencen afholdes i Middelfart.

Der barsles med en hjemmeside for konferencen, som forventes at være klar til at gå i luften til marts.

Tilmelding kan ske på telefon 75 53 00 50 eller e-mail (lme@qmsconsult.dk).
Pris pr. person er kr. 2.850,- ved tilmelding senest 2. april 2012, derefter er prisen 4.250,- (priser er ex moms)
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078