23948sdkhjf

Humlum udvider med ny fabrik til flere ansatte

Tarteletproducenten Humlum er blevet for stor til sine nuværende omgivelser og er i fuld gang med at bygge nye lager- og produktionsfaciliteter på 7000 kvadratmeter, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Udvidelsen er på 2200 kvadratmeter i forhold til de nuværende faciliteter, men de skal ikke bruges på at bage flere tarteletter. I stedet bliver der skruet op for produktionen af de dejprodukter, som Humlum lancerede for en håndfuld år siden.

- Vi er i skarp konkurrence og vil ikke afsløre for meget. Men jeg kan da fortælle, at vi bruger cirka 60 tons hvedemel om ugen, siger adm. direktør Stefan Harregaard til mediet. 

Produktionen af pizza-, tærte- og pølsehornsdeje har også betydet, at man har ansat seks nye medarbejdere i 2020, og der er gjort plads i den nye byggeplan til, at man kan udvide endnu mere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078