23948sdkhjf

Pizzahandel: Stifterne køber Gorm's tilbage

Tre år efter at have solgt 67 procent af aktierne til den norske fødevarekoncern Orkla har  pizzakæden Gorm's grundlæggere nu taget kontrollen tilbage.

 -  Efter længere tids konstruktiv dialog er parterne nu nået til enighed om en model, der betyder, at Orklas samlede ejerandel kommer ned på 19,99 %, og at fem ud seks grundlæggere, sammen med en ny CFO, investerer i selskabet, fortæller Gorm's i en pressemeddelelse.

Det fremgår også, at "en række nye gastronomiske initiativer introduceres i den kommende tid".

Handlen er ifølge Gorm's et led i et større strategisk kursskifte, som skal styrke både det finansielle og det gastronomiske fundament i pizzakæden. Coronakrisen har, ikke uventet, kostet selskabet dyrt, men fremtiden er lovende på alle fronter, konstaterer ledelsen.

- Solidt fundament

- Coronakrisen har bekræftet os i, at brandet Gorm’s står på et solidt fundament. Vi har brugt det seneste år på at gøre os klar til den nye strategi, og tilpasse organisationen efter den – og vi er nået rigtig langt, siger direktør og medstifter Christian Madsen.

I den seneste tid har ledelsen foretaget en lang række justeringer af særligt driften, men også af organisationen og i produktionen - alt sammen  med udgangspunkt i læringen fra en tid, hvor Gorm’s ekspanderede med talrige restaurantåbninger i et meget højt tempo.

- Ambitionerne er stadig tårnhøje, og ledelsen har stillet sigtekornet ind på forretningsudviklingen, men alt skal ske i et mere organisk tempo og i den oprindelige stifter-ånd, hedder det.

Den nye økonomidirektør i Gorm's er Jakob Mikkel Hansen, der kom til i foråret 2020, og som  med handlen også er kommet med i ejerkredsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095