23948sdkhjf

Thise investerer millioner i nyt oste-udstyr

Thise Mejeri og Nordic Dairy Technology har netop underskrevet en rammeaftale om levering og idriftsættelse af seks ostetanke fra Nordic Dairy Technology. Aftalen har en værdi på godt syv millioner kroner.

- Som udgangspunkt kvalificerede vi os, fordi NDT's ostetanke kan håndtere osteprocessen på tilsvarende måde som de traditionelle åbne kar. NDT har udviklet en horisontal ostetank med nogle egenskaber, som ingen andre kan matche. Disse gør det muligt at overføre et traditionelt håndværk til en automatiseret løsning med identisk produkt som resultat, siger Morten Munk, der er CEO i NDT, og fortsætter:

- For en virksomhed som Thise med et bredt sortiment med hver sine karakteristika og meget høj kvalitet, er det helt afgørende at sikre både kvaliteten og kontinuiteten.

Skiftet fra de traditionelle åbne kar til ostetank betyder også, at en række belastende manuelle arbejdsprocesser ikke længere er nødvendige.

Et andet vigtigt punkt for samarbejdet har været en fælles holdning til miljø, bæredygtighed og ressourceeffektivitet, hvor Thise har dette som et vigtigt afsnit i deres fortælling.

De første to enheder forventes idriftsat i maj i år.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156