23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Det sker: Chokoladefestival 2012

I år med både smagsprøver, spændende foredrag, demokøkken og chokolademassage på menuen.

Chokoladeselskabet kan i år fejre sit 20 års jubilæum, og det kommer til at kunne mærkes på denne weekends Chokoladefestival, som afholdes i TAP 1, Ny Carlsbergvej 91 i København.





- Det er selvfølgelig noget, vi har glædet os til og vi har også gjort noget særligt ud af programmet, fortæller Chokoladeselskabets formand, Mads Volmer Nielsen.





En af de events, der er på årets program, er DM-finalen i Chokolade for kokke og kokkeelever. Noget formanden ser frem til.





- Det bliver helt sikkert innovativt, interessant og en rigtig fin chokoladeoplevelse, uanset hvilket chokoladeniveau, man er på, forsikrer Mads Volmer Nielsen.





Festivalen vil desuden byde på i alt 45 udstillere, som giver gode muligheder for smagsprøver samt at møde folkene bag.





Mød eksempelvis foredragsholder Mikkel Friis-Holm, der besluttede sig for at prøve lykken som chokoladeimportør i stedet for at bruge pengene på noget ufornuftigt, da han arvede efter sin morfar.





Læs mere om

Chokoladefestival 2012

.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11