23948sdkhjf

Wittrup klar til at fordoble muslingeproduktionen

En MSC-certificering for bæredygtighed skaber optimisme hos Horsens-virksomheden, som forudser vækst de kommende år.
En fordobling af den nuværende produktion på 4.000 ton muslinger.

Sådan lyder ambitionen fra Rasmus Wittrup, direktør og den ene af de to brødre, der ejer Wittrup Seafood A/S.

Årsagen er, at virksomhedens blåmuslingefiskeri i sidste uge blev certificeret som bæredygtigt i henhold til Marine Stewardship Councils (MSC) miljøstandard for bæredygtige og velforvaltede fiskerier.

- Efterspørgslen på bæredygtige produkter stiger generelt, og vi tror, at MSC-mærket kan bidrage til, at vi over nogle år kan fordoble produktionen, siger Rasmus Wittrup til Horsens Folkeblad.

Wittrup Seafood, der beskæftiger cirka 20 ansatte, eksporterer i dag cirka 95 procent af fangsten til udlandet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094