23948sdkhjf

DI Fødevarer klar med ny formand

Bestyrelsen i DI Fødevarer har valgt Erik Wiberg-Lyng som ny formand.

Han er President for Ingredients Platform i den globale biotekvirksomhed International Flavors & Fragrances, der netop er fusioneret med Dupont Nutrition & Biosciences. Erik Wiberg-Lyng har været direktør for sidstnævnte i en årrække.

- Jeg ser meget frem til at engagere mig endnu mere i DI Fødevarers arbejde sammen med næstformand Gitte Skare og resten af bestyrelsen. Vi har en mission om at gøre Danmark til verdens mest attraktive land for fødevarevirksomheder. Visionen er, at vores verdensførende fødevareklynge kan bidrage mest muligt til et stærkt og bæredygtigt samfund, siger Erik Wiberg-Lyng.

Erik Wiberg-Lyng afløser Allan Christiansen fra Lantmännen Schulstad, der træder tilbage fra bestyrelsen i forbindelse med sit jobskifte.

DI Fødevarer er et branchefællesskab i DI for godt 250 fødevarevirksomheder, lige fra små iværksættere til de største globale fødevare- og ingrediensvirksomheder i Danmark.

Bestyrelsen består af 19 direktører fra medlemsvirksomhederne, der repræsenterer hele bredden af fødevarebranchen herhjemme.

Føde- og drikkevareeksporten udgør ifølge DI cirka 125 milliarder kroner om året - cirka 17 procent af den samlede danske vareeksport.

DI Fødevarer ledes af branchedirektør Leif Nielsen

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078