23948sdkhjf

Absolut ikke Happy: - Pludselig blev hele min plan væltet

At være iværksætter kan i høj grad være op ad bakke.

Det må indehaveren af Bogø-virksomheden Nordic Poly n Pro, Brian Holmkvist Pedersen, konstatere, efter at hans projekt med udvikling og produktion af sunde konfektureprodukter sidste år pludselig blev ramt af uventet modstand. 

- Jeg havde kaldt virksomheden Happy Health Nordic, men det viste sig, at et sydeuropæisk medicinalfirma havde beskyttet rettighederne til begrebet ”Happy”, og at de truede med at trække os i retten.

- Så det endte med, at jeg skulle i gang med nyt navn, brand og logo og ny emballage. Og så kom coronakrisen oveni. 

- Jeg havde sagt mit ingeniørjob op for at bruge al min tid på det her, så nu har jeg brugt næsten et år på fuld tid. Og det har altså virkelig været ramt af besværligheder, påpeger Brian Holmkvist Pedersen.

Råvarebøvl

- Coronakrisen har blandt andet betydet, at vi har kæmpet lidt med forskellige leverandører, som lukkede produktionen. Det betød, at nogle af vores råvarer pludselig ikke kunne blive leveret, nævner han.

Når direktøren siger "os", henviser han til, at hans hustru, Irene Holmkvist Pedersen, er med på sidelinjen som blandt andet første smagstester, inden Poly n Pro gennemfører mere systematiske sensoriske test og analyser.

Med i processen har Brian Holmkvist Pedersen også Monica Takamiya Wik og Peter Kristoffersen, som er henholdsvis biokemiker og molekylærbiolog. De har været med til at udvikle Poly n Pro-produkterne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078