23948sdkhjf

Future Food rokerer rundt i bestyrelser

Efter for nylig at have overtaget det fulde ejerskab af fødevareproducenten Hanegal foretager Future Food nu en stribe ændringer på bestyrelsesniveau.

Future Food etablerer en bestyrelse, der repræsenterer selskabets aktionærer, og samtidig skiftes der ud på bestyrelsesniveau i Future Foods datterselskaber, oplyser koncernen.

Formanden for Future Foods bestyrelse bliver Søren Birn, direktør i Bagger-Sørensen Equity. Han repræsenterer således Bagger-Sørensen-familien, der i forbindelse med Hanegal-handlen kom ind i ejerkredsen. I Future Food-bestyrelsen får han selskab af de tre personer, der  kontrollerer 70 procent af ejerskabet - Søren Kenneth Hansen, Cees Kuypers og Michael Vadgaard Jørgensen.

Fremover vil bestyrelsesformanden for datterselskaberne Top Food, Hanegal og
Grisogko være Michael Vadgaard Jørgensen. 

Det betyder, at Flemming Enevoldsen, som har været bestyrelsesformand i Hanegal og sparringspartner for ejerkredsen i skabelsen af den nye fødevarekoncern, fratræder som bestyrelsesformand. Det skyldes, at bestyrelserne i datterselskaberne bliver mere driftsorienterede, hedder det i meddelelsen.

- Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Flemming Enevoldsen for at have bidraget med det strategiske perspektiv, som gør, at vi nu står med en simplificeret og konsolideret struktur på vores virksomheder, siger administrerende direktør i Future Food Søren Kenneth Hansen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062