23948sdkhjf

Nordic Sugars direktør fratræder

Thomas B. Olsen, der siden 2009 har stået i spidsen for Nordic Sugar som administrerende direktør, har valgt at fratræde sin stilling med virkning fra 15. marts 2012.
Thomas B. Olsen fratræder som administrerende direktør for Nordic Sugar, som han har stået i spidsen for siden 2009, hvor han også blev medlem af den udvidede direktion i Nordic Sugars moderselskab Nordzucker AG.

- I arbejdet med den videre udvikling af Nordzucker-koncernen har der været uenighed mellem Thomas B. Olsen og koncernen om både mål og midler, siger Dorthe Lindgreen, kommunikationschef i Nordic Sugar A/S, til folketidende.dk.

Thomas B. Olsen har siden sin ansættelse i 1988 varetaget en række ledende stillinger i organisationen blandt andet som medlem af Nordic Sugars direktion siden 2005. Han har gennem sin karriere spillet en nøglerolle i udviklingen af Nordic Sugar som markedsleder på de nordiske og baltiske sukkermarkeder og i integrationen af Nordic Sugar i Nordzucker-koncernen.

Mats Liljestam, CMO og medlem af Nordzuckers direktion, konstitueres midlertidigt som administrererende direktør for Nordic Sugar, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078