23948sdkhjf

Nem risikoanalyse er en succes

e-Smiley har vind i sejlene med en enkel og overskuelig risikoanalyse-model, efter at Fødevarestyrelsen har gjort analysen obligatorisk.
Risikoanalyse.

Det ord kan få mange køkkenfolk til at gå i sort, og det har mange også gjort siden oktober, hvor Fødevarestyrelsen gjorde det obligatorisk, at der foreligger en analyse af fødevarevirksomhedens risici sammen med den øvrige egenkontrol. Styrelsen vejleder om, hvordan du laver analysen, men rigtigt mange har haft brug for hjælp.

Og dén hjælp har man stået klar med hos e-Smiley A/S, der i forvejen servicerer ca. 2.500 danske virksomheder med elektronisk egenkontrol. e-Smiley har bygget et nemt værktøj til at lave analysen, og det har været en stor succes:

- Vi har hjulpet flere hundrede om måneden siden oktober. Og det har været fantastisk at se, hvor glade og lettede folk er blevet, når analysen er på plads, siger partner i e-Smiley, Mads Bredgaard og understreger, at e-Smileys model selvfølgelig lever op til lovkravene.

32 kantiner fik risikoanalyse med det samme
Casper Overbye, driftsansvarlig hos Claus Tingstrøm A/S, er en af dem, der har brugt e-Smileys model. Han har ansvaret for kontrollen i 32 kantiner og fik en masse forvirrede tilbagemeldinger fra sine køkkenchefer, når de havde haft besøg af en kontrollant.

- e-Smiley reddede os. Jeg synes, det har været rigtigt svært at gennemskue, hvad styrelsens krav er. Med e-Smileys model kunne jeg trygt lave egenkontrol til alle vores kantiner, og det tog ingen tid. Samtidig kan jeg høre på vores ansatte, at risikoanalysen har givet dem en meget bedre idé om, hvorfor vi laver egenkontrollen, som vi gør, siger Casper Overbye.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094