23948sdkhjf

Fusion: e-Smiley og Alimentas bliver til Komply

To af markedets største aktører indenfor fødevaresikkerhed har slået sig sammen.
Sammenlægningen af de to virksomheder Alimentas, der udbyder hygiejnekurser og rådgivning, og e-Smiley, kendt for deres elektroniske egenkontrol-program, har været på tegnebrættet i knapt et halvt år. Med indflytning i nyt hovedkvarter i Borup, er fusionen Komply nu en realitet.

- Målet var, at skabe en virksomhed, som kan rådgive og levere enkle og effektive løsninger indenfor alle områder af fødevaresikkerhed. Det er lykkedes. Vi udbyder nu alt fra hygiejnekurser, elektronisk egenkontrol til audit og rådgivning, fortæller administrerende direktør Lars Friis om baggrunden for sammenlægningen.

Hjælp til både pizzamanden, køkkenassistenten, kokken og koncernen
Alt fra bromatologer og fødevareingeniører til IT-systemudviklere og kreative innovatører udgør teamet i Komply. Ifølge Lars Friis med de ønskede synergieffekter for kunderne til følge.

- Virksomhederne behøver i fremtiden kun at gå ét sted hen, når de vil have styr på fødevaresikkerheden. Det gælder fra de små selvstændige erhvervsdrivende, som det lille pizzeria, til kantinekøkkenerne og de store industrivirksomheder, hvor både de ansvarlige chefer og personerne i produktionen får klaret de daglige udfordringer. Vi tilpasser løsningerne til den enkelte kunde, fortæller en glad Lars Friis.

Fra Borup til Bruxelles
I første omgang er det de danske fødevarevirksomheder, Komply koncentrerer sig om, men udlandet er i kikkerten som vækstmarked, afslører direktøren,

- Der er et kæmpe potentiale i udlandet, fordi reglerne for fødevaresikkerhed bygger en europæisk standard, som alle lande skal følge. Derfor vil vi på sigt arbejde på at gøre os gældende internationalt og bruge erfaringerne fra Danmark til at slå igennem i andre lande, siger Lars Friis afsluttende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079