23948sdkhjf

Flammen gør klar til voldsom vækst - har kig på 13 nye byer

Den familieejede restaurantkæde Restaurant Flammen har skudt en offensiv vækststrategi i gang, selv om kæden som de fleste andre i branchen er markant påvirket af coronapandemien.

Kæden åbner snart en ny restaurant i Hillerød, en aftale om en restaurant er tæt på i Holstebro, og yderligere 11 danske byer er udset til nye Flammen-lokationer i de kommende år, oplyser Flammen i en pressemeddelelse.

I forvejen har kæden 16 grillbuffet-restauranter, deraf en enkelt i Tyskland, så der kan blive tale om op imod en fordobling af antallet.

Om de 11 byer, som Flammen har blikket særligt rettet mod, fortæller direktør Piet Klein, at det er steder, kæden gerne vil åbne restauranter i de kommende år, hvis man finder egnede lejemål til Flammen-konceptet.

På Sjælland drejer det sig om Brønshøj/Husum, Søborg, Herlev, Helsingør, Køge, Holbæk og Slagelse, i Jylland er det Silkeborg, Fredericia og Sønderborg, mens Svendborg er udpeget på Fyn.

- Vi ved, at vi som koncern kommer ud af 2020 med et millionunderskud på grund af coronapandemien og de nationale nedlukninger. Men allerede inden corona ramte, havde vi taget et strategisk valg om at ville vokse som kæde gennem åbning af nye restauranter.

- Det er måske atypisk for branchen, men vi har valgt at holde fast i den strategi. Vi tror fuldt og fast på, at det er den rigtige vej for Restaurant Flammen, og derfor begynder vi nu at rulle strategien ud, siger Piet Klein.

 
Åbning i Hillerød er første skridt


Første skridt kan koncernen nu offentliggøre med aftalen om Hillerød-restauranten, der vil åbne til efteråret. Og flere vil altså følge trop, hvis tingene går som håbet.
 
- Vores undersøgelser viser, at der er plads til flere restauranter i Danmark. Vi har et gennemtænkt og klart koncept, vi kan drage nytte af i flere restauranter. Og selv om vi ikke kender en slutdato, så kommer der - heldigvis - også en tid efter corona, og her skal vi være parate til at trykke på speederen i vores udvikling.

- Vi vil gerne vise, at vi er her for at blive. Vi siger også, at Restaurant Flammen er et hyggeligt sted for alle, og skal vi leve op til det, så mener vi, at vi skal være repræsenteret flere steder. Derfor er vi nu i gang med at sondere terrænet efter gode lejemål i en række byer, hvor vi tror, der er et stærkt potentiale for os, konstaterer Piet Klein.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094