23948sdkhjf

Donut-kæde med kæmpesucces vil hurtigt op på 40 butikker

På bare 16 måneder har donut-kæden Bronuts formået at etablere sig med otte butikker og komme ud med et overskud på 2,8 millioner kroner efter skat i sit første regnskab.

Og det er bare begyndelsen, fortæller en af bagmændene, Cult-stifteren Brian Sørensen, til Finans. Han forventer, at Bronuts i løbet af de næste to år omkring 35-40 danske butikker, og derefter er det planen at sprede konceptet til andre dele af Skandinavien.

- Vi vil være sikre på, at vi har afdækket det danske marked og er knivskarpe her, inden vi kigger mod udlandet. Vi har store forventninger til brandet og en langsigtet plan, som jeg er sikker på holder, siger Brian Sørensen til Finans.

Bronuts er stiftet af makkerparret Türker Alici og Ninos Oraha, der åbnede den første butik i Aarhus-forstaden Aabyhøj i august 2019. Nu er kæden også at finde i Aalborg, Aarhus, Randers, Kolding, Odense og to steder i København.

Brian Sørensen og en af hans tidligere kompagnoner fra tiden hos  energidrikvirksomheden Cult, Brian Kirkegaard, købte i slutningen af 2019 en tredjdedel af kæden for "et mindre beløb", skriver Finans.8 mio. kr. og over 120 ansatte.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078