23948sdkhjf

Måltidskasseboss købt ud af sit livsværk

15 år efter at have stiftet måltidskassefirmaet RetNemt er Klaus Toft Nørgaard blevet købt ud af virksomheden af den svenske medejer, Linas Matkasse Group.

Det skriver FødevareWatch, som fortæller, at handlen hænger sammen med, at den svenske koncern vil ind på Nasdaq First North-børsen i Stockholm og derfor køber Klaus Toft Nørgaard ud for derefter at lade aktierne komme til salg.

Food Supply har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Klaus Toft Nørgaard, men til FødevareWatch fortæller han, at han bliver i koncernen, hvor han nu skal stå i spidsen for det, der bliver et fuldejet dansk datterselskab.

- Det er en lidt mærkelig ting, for det er jo noget, som jeg har været med til at bygge op sammen med nogen mennesker, og nu skal der så ske noget andet. Det er lidt ambivalent, men jeg er sikker på, at der ligger nogle gode muligheder i det, siger han til mediet.

Linas Matkasse købte sig ind i Helsingør-virksomheden i 2016, og Klaus Toft Nørgaard har siden da ejet 41,50 procent af aktierne.

I januar fortalte han til Food Supply, at RetNemt var på vej med et stærkt 2020-regnskab:

- Omsætningen er steget med over 20 procent - det er meget på et marked med helt vildt meget konkurrence. Og på bundlinjen bliver resultatet mindst 30 procent bedre, konstaterede han.

Og det har nu vist sig i høj grad af holde stik:

Det netop offentliggjorte regnskab viser, at RetNemt-overskuddet i 2020 steg fra knap 700.000 til 3,95 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078