23948sdkhjf

Falengreen håber på stort gennembrud for oste-alternativ

Fødevareproducenten Falengreen i Stilling ved Skanderborg håber på et stort europæisk gennembrud for sit veganske alternativ til ost, efter at produktet for nylig er lanceret hos Lidl i Danmark og Tyskland, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Det handler om både revne og skivede oste-alternativer, som Falengreen laver sideløbende med sin traditionelle osteproduktion på fabrikken i Stilling.

- Overordnet set har vi en fleksibel produktion, der giver os mulighed for at være innovative med de trends, vi ser i markedet, da vi har egen udviklingsafdeling. Så da vi kunne se, hvad der rørte sig i markedet, og at veganske produkter var et marked i stigning, valgte vi at udvikle et vegansk alternativ til ost, fortæller Steffen Østergaard fra Falengreens salgsafdeling til mediet.

Ifølge Rasmus Pape, der er indkøbsdirektør hos Lidl i Danmark, regner Lidl med i år at kunne sælge et sekscifret antal alene  i Danmark, hvor 130 af Lidls i alt cirka 11.000 butikker har adresse. Dertil kommer så i første omgang mulighederne i Tyskland, hvor veganerosten kom på Lidl-hylderne i februar.

Falengreen råder i Stilling over cirka 4.500 kvadratmeter, hvor produktionslinjerne river, terner og pakker oste og pizzatopping og altså også vegetabilske produkter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188