23948sdkhjf

Bagerkæde kæmper for livet

Indehaveren af bagerkæden Det Rene Brød, der indtil for nylig havde seks forretninger i københavnsområdet, kæmper for at holde liv i virksomheden. 

Det skriver Finans, som fortæller, at indehaver Johannes Hessellund håber på at sikre driften i tre af forretningerne. To er allerede solgt fra, og der arbejdes på at sælge endnu en.

Problemerne skyldes ifølge Johannes Hessellund blandt andet, at ledelsen har haft problemer med at koordinere de seks forretninger, og at der er blevet oparbejdet en gæld som følge af, at virksomheden har forsøgt at omdanne en forretning til fødevarevirksomhed.

- Jeg har måttet taget et meget stort personligt lån på fire millioner kroner for forhåbentlig at komme gennem rekonstruktionen. Lykkes det, skal jeg have de to resterende butikker til at blive velfungerende, og så forventer jeg, at jeg kan få bagerforretningen i Kronprinsessegade med til sidst, siger Johannes Hessellund til Finans.

De to resterende butikker, han henviser til, ligger på Rosenvængets Allé og i Aksel Møllers Have, mens butikken i Kronprinsessegade er personligt ejet af Johannes Hessellund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14