23948sdkhjf

Tre direktører åbner nyt ismejeri

Til daglig er de direktører i hver sin virksomhed i helt andre brancher, men skærtorsdag åbner Kim Pedersen, Michael Hartmann Frandsen og Martin Bisp et helt nyt ismejeri i Fensmark nord for Næstved.

Det skriver Dagbladet Ringsted om den nye virksomhed Holmegaard Ismejeri, der laver økologisk is fra bunden. 

Martin Bisp er indehaver af rejsebureauet Top Tours, og ideen om at etablere en isproduktion tog fart i forbindelse med, at den branche sidste år gik voldsomt ned i gear, da coronakrisen satte ind. 

Han fandt sammen med Kim Pedersen og Michael Hartmann Frandsen, direktører i henholdsvis en it-virksomhed og et sikkerheds-firma, og de tre brugte trekvart år på at afprøve forskellige opskrifter for at finde den helt rette konsistens og de helt rigtige smage, skriver dagbladet.

Nu åbner de så ismejeriet i Fensmark, hvor isen efter planen skal sælges fra en gammel bygning, der tidligere har huset Holmegaards glaspusteri. Og med kulturelle arrangementer og kage som akkompagnement til isen.

De tre stiftere overlader den daglige drift af ismejeriet til en uddannet kok, der skal være restaurantbestyrer.

- Vi har brug for en, som er fagligt forankret. Vi har virkelig mange ideer til forskellige smage, men vi har brug for et anker, der kan holde styr på os, siger Martin Bisp til Dagbladet Ringsted.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078