23948sdkhjf

Nowaco skifter ud i direktionen

Den nordjyske fødevarehandelsvirksomhed er på udkig efter en ny direktør, da et medlem af den tre mand store direktion søger nye udfordringer til efteråret.
Nowaco søger nu en ny mand til direktionen.

Det sker, fordi en af fødevarehandelsvirksomhedens nuværende tre direktører til efteråret forlader selskabet for at søge nye udfordringer.

- Ansvarsområdet bliver primært det salgsmæssige område samt deltagelse i den fortsatte strategiske udvikling af Nowaco. Så sagt med andre ord leder vi efter en internationalt orienteret købmand, der forstår trading-branchen, siger administrerende direktør Preben K. Nielsen.

Han er i disse dage med til at lægge sidste hånd på årsrapporten for 2011, som endnu en gang bliver positiv læsning.

Læs også: Nowaco fejrer jubilæum med stort overskud

- Vi har haft en meget gunstig udvikling de seneste år. Vi har store forventninger til udviklingen de kommende år og ser fortsat væsentlige muligheder for udvikling af nye geografier og produkter. Som et væsentligt element i gennemførelsen af denne strategi skal vi have fundet den helt rigtige person med de rette købmands- og ledelsesmæssige kompetencer og som kan identificere sig med den eksisterende ånd, både på hovedkontoret og på vore internationale kontorer, siger Preben K. Nielsen, som også har noteret sig en positiv start på 2012.

Nowaco har hovedkontor i Aalborg og repræsentationskontorer i Argentina, Brasilien, Kina, Indien, Makedonien, Polen, Spanien og USA og beskæftiger i alt 140 personer.

Læs også: Nowaco forbereder international oprustning
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078