23948sdkhjf

Spiritusproducent med store ambitioner har købt sin vigtigste partner

Efter hidtil at have hyret Den Bornholmske Spritfabrik til at fremstille sine snaps- og vodkaprodukter er spiritusvirksomheden Snaps Bornholm nu gået all in: Virksomheden med adresse i København har købt Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø for et beløb, parterne ikke ønsker at oplyse.

Snaps Bornholm overtager samtidig Den Bornholmske Spritfabriks egne produkter, deriblandt Bornholmer Bitter og Bornholmer Akvavit, så firmaets portefølje bliver øget markant. Oveni lancerer Snaps Bornholm tre nye produkter indenfor det næste halve år - Gin Bornholm, Bitter Bornholm og Rom Bornholm, fortæller Snaps Bornholm i en pressemeddelelse.
 
- Vi har i snart fem år haft et fantastisk samarbejde med den nu tidligere ejer af fabrikken, Niels Frost Jensen, der ved siden af sin egen produktion har brygget vores populære snapse og vodka.

- Med i aftalen er derfor også, at Niels Frost fortsætter på fabrikken i Nexø, hvor han giver sin store viden videre til vores partner Jesper Rasmussen, siger Simon Lorentzo Jensen, der har været partner i Snaps Bornholm fra begyndelsen i 2016.

Om baggrunden for købet fortæller han, at Snaps Bornholm har store ambitioner også uden for for Danmarks grænser.

- Det er derfor vigtigt for os at tage ejerskab på hele produktionskæden. En bonus ved købet er også, at det gør vores produktion billigere, og at vi får lettere adgang til at udvikle nye produkter, siger Simon Lorentzo Jensen.

Han nævner, at den billigere produktion omgående  kommerforbrugerne til gode, idet prisen for en flaske snaps bliver sat ned fra 250 til 199 kroner.

Store ambitioner

Snaps Bornholm blev i 2016 etablere af tre venner, men ejerkredsen består i dag af seks personer: Christian Petri, Jesper Rasmussen, Aksel Ambjørner, Marshoud Dababneh, Lasse Rasmussen og Simon Lorentzo Jensen.
 
- Vores ambition er klart at blive Danmarks førende leverandør af kvalitetsprodukter inden for alkohol - til priser, hvor alle kan være med. Vi har selv i et coronaår som 2020 formået at præstere sorte tal i regnskabet ved blandt andet også at producere håndsprit, da behovet var størst, siger Simon Lorentzo Jensen.
 
Niels Frost Jensen og hans hustru, Erna, har drevet Den Bornholmske Spritfabrik i 16 år.

- Som 58-årig er det på tide at planlægge fremtiden for både os selv og fabrikken i Nexø. Jeg har derfor sagt ja til at sælge fabrikken til Snaps Bornholm, fordi de har nogle meget ambitiøse planer, der kan sikre fabrikkens eksistens og bornholmske arbejdspladser langt ud i fremtiden.

- Jeg har derfor også sagt ja til at fortsætte på fabrikken, da de heldigvis også vil fortsætte med de landskendte produkter, vi har lanceret i de 16 år, vi har ejet fabrikken, siger Niels Frost Jensen i en kommentar til salget.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172