23948sdkhjf

Sælger tarteletfyld for millioner: Nu siger han stop

Den jyske tarteletfyldkomet Lasse Lindberg, der i november begyndte at sælge færdiglavet tarteletfyld fra Diagonalkroen i Give, siger nu stop for det, der endte med at blive en millionsucces.

Efter at have solgt over 70 ton tarteletfyld gennem hjemmesiden tarteletfyld.dk lukker Lasse Lindberg om få uger produktionen - blandt andet fordi det kneb med at holde kvalitetsniveauet. Det skriver JydskeVestkysten.

På Facebook skriver Lasse Lindberg, at han er kommet for langt væk fra det, der betyder mest: At skabe gode oplevelser for gæsterne på Diagonalkroen.

- Ærligt - jeg red på et tidspunkt med på bølgen og troede, at jeg levede en drøm i et erhvervseventyr. Men de sidste 14 dage har været et tilbageslag så stort, at jeg har måttet finde tilbage til kernen i projektet og mærke efter inde i mig selv, hvad der er det rigtige at gøre, skriver Lasse Lindberg på Facebook.

Utilfredse kunder

Ifølge Lasse Lindberg har de seneste par uger budt på kvalitetssvigt på både produktet, kundeservice og ikke mindst bestillingsforløbet. Det har givet udslag i adskillige dårlige anmeldelser af tarteletfyld.dk på Trustpilot.

Nu siger tarteletmanden stop for at hellige sig arbejdet som kok på Diagonalkrogen.

- Jeg har aldrig drømt om at være fabrikant, og det er ikke der, jeg er stærk, skriver Lasse Lindberg på Facebook.

Hjemmesiden og produktionen holdes i gang indtil 7. februar, skriver JydskeVestkysten.

I november, december og begyndelsen af januar solgte Lasse Lindberg tilsammen tarteletfyld for over to millioner kroner, fortalte han tidligere på året til Finans.

I første omgang var det bare tænkt som en måde at få nogle bøtter med tarteletfyld solgt til lokalområdet i en svær coronatid.

Men bøtterne med 2,9 kilo i hver blev revet væk i et omfang, som fik Lasse Lindberg til at oprette hjemmesiden tarteletfyld.dk, så han nemt kunne modtage bestillinger fra hele landet.

Det blev en kæmpe succes, som altså nu lukker.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095