23948sdkhjf

Seafood Danmark landede nyt rekordresultat

Med et overskud på godt 60 millioner kroner kom Seafood Danmark ud af 2020 med sit klart bedste resultat, siden koncernen blev skabt i 2016 som en fusion mellem Brdr. Schlie's Fiskeeksport i Hirtshals og Scanfish Danmark i Hanstholm.

I 2019 var der et overskud på 48,2 millioner, hvilket dengang var rekord.

Sidste års resultat blev landet, selv om omsætningen dalede med mere end 140 millioner kroner - fra 1,313 til 1,169 milliarder.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra koncerndirektør Kaj Schlie, men af ledelsens kommentarer til regnskabet fremgår det, at faldet i årets omsætning skal ses i lyset af lave råvarepriser.

Gunstig udvikling

- Ledelsen anser årets resultat efter skat for meget tilfredsstillende.Resultatforbedringen skyldes dels effektiviseringer og tilpasninger i produktionen, dels har der, på trods af Covid-19, været en gunstig udvikling på koncernens væsentligste markeder, hedder det i regnskabet.

Koncernen omfatter en række fiskeselskaber, deriblandt Brdr. Schlie's Fiskeeksport, P. Taabbel & Co., Nigra Fiskeeksport og Thorfisk. 

Sidstnævnte bidrager med 12,8 millioner kroner til det samlede koncernresultat, hvilket er en særdeles mærkbar stigning fra 1,2 millioner året før. Food Supply har også forsøgt at få en regnskabskommentar fra Thorfisk-direktør Kim Erhardt Jensen, men han henviser til Kaj Schlie.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11