23948sdkhjf

Madklubben-ejer nægter at fyre: Jeg har penge med på arbejde hver dag

Den succesfulde restaurantkæde Madklubben, der er stiftet og ejet af Anders Aagaard, er blevet en hel del fattigere under coronakrisen.

For trods nedlukkede restauranter i månedsvis og fortsat usikkerhed har Anders Aagaard stædigt valgt at holde fast i sine ansatte, selvom mange af dem har været hjemsendt i længere perioder. Det skriver Finans.

Beslutningen om at holde hånden under alle sine ansatte har kostet dyrt, uden at Anders Aagaard kan eller vil sætte beløb på det.

- Jeg har penge med på arbejde hver dag. Heldigvis har jeg sparet op, og det har jeg også lært af krisen. Man skal ikke satse alt på rød. Man skal lægge til side og være forberedt økonomisk, siger Anders Aagaard til Finans.

Han har brugt coronakrisen til at strømline og fintune sin restaurantkoncern, så den er klar til at spurgte ud af startboksen, når landets restauranter igen må åbne.

Madklubben har 850 ansatte og 24 restauranter med flere på vej.

- En virksomhed som min har det ikke godt med at stagnere. Vi er bygget til at vokse, og for ikke at slukke lyset i mine medarbejderes øjne, er der behov for at sætte nye nåle på landkortet, siger Anders Aagaard til Finans.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.081