23948sdkhjf

Ægtepar scorede igen millioner på streetfood

Aarhus-ægteparret Britt Vorre og Thomas Bendtsen formåede også i 2020 lave et millionoverskud på Aarhus Street Food, som de stiftede i 2016.

Trods corona-genvordigheder blev det sidste år til et overskud på 3,3 millioner kroner efter skat, hvor der året før var et plus på 10,4 millioner.

- Vi havde en god sommer, og det har løftet det hele. Derudover har det kunnet lade sig gøre, fordi vi har holdt snuden i sporet og optimeret maks inden for de coronaretningslinjer, vi blev pålagt. Det har bestemt været hårdt, og jeg blev selv overrasket over regnskabet, siger Britt Vorre til Finans.

Det fremgår af  regnskabet, at selskabet med 31 medarbejdere  i forbindelse med covid-19 modtog knap 2,7 millioner kroner i kompensation fra staten i løbet af 2020.

Aarhus Street Food holder til i DSB’s gamle busgarage i Ny Banegårdsgade midt i Aarhus, hvor der er 25 køkkener med mad fra store dele af verden. De gør nu klar til at åbne igen, efter at det hele har været lukket ned siden midten af december.

Britt Vorre og Thomas Bendtsen ejer 60 procent af Aarhus Street Food via et selskab med navnet Detgårgodt Holding ApS. Resten er ejet af investoren Kasper Kragelund.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125