23948sdkhjf

Skagenfood fik flere medarbejdere og flere millioner på bundlinjen

Coronapandemien har sat yderligere skub under danskernes appetit på måltidskasser og dagligvarekøb over nettet. Det kan Skagenfood, som Salling Group købte i 2017, i den grad mærke.

Et nyt regnskab viser, at overskuddet efter skat er steget fra 4 til 6 mio. kr. Omsætningen oplyses ikke, men bruttofortjenesten er forøget med over en tredjedel.

I ledelsesberetningen står der intet om, hvorvidt ledelsen – anført af adm. direktør Betina Kühn og formand Per Bank – er tilfreds med udviklingen. RetailNews har spurgt Salling Group til en kommentar.

Salling Group ejer 90 pct. af Skagenfood, som ægteparret Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen har stiftet. Fra kajen i Strandby mellem Frederikshavn og Skagen sender de måltidskasser til hele landet.

Flere ansatte

Under coronakrisen har kundetilstrømningen været større end nogensinde. Derfor har Skagenfood også måttet opruste på medarbejdersiden. Antallet af fuldtidsansatte steg hen over året fra 44 til 55.

Skagenfood sælger både måltidskasser og fiskepakker. Forretningen har altid været baseret på indkøb fra lokalområdets mindre kuttere og fra nordjyske auktioner i Strandby, Skagen og Hirtshals.

Sidste år opkøbte Skagenfood desuden 51 pct. af den fynske øko-slagter Bodebjerg. Hvordan 2021 kommer til at arte sig økonomisk, tør ledelsen dog ikke spå om.

- På nuværende tidspunkt har situationen med covid-19 pandemiens udvikling i Danmark ikke haft negativ effekt på Skagenfood. Den fremtidige udvikling er dog usikker, og selskabet kan derfor ikke på nuværende tidspunkt udtale sig om forventningerne til 2021, står der i ledelsesberetningen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062