23948sdkhjf

Her er Danmarks bedste spegepølse

Danmarks bedste spegepølse er mexicansk-inspireret og fås hos slagtermester Marco Laursen i Højslev.
Med næsten halvdelen af de afgivne stemmer blev slagtermester Marco Laursen en overbevisende vinder af finalen i Danmarks Bedste Spegepølse. De besøgende på fødevaremessen Foodexpo 2012 i Herning stod for afgørelsen og skulle smage sig frem blandt fem finalister.

Højslevs mexicanske spegepølse med paprika tog sejren med 370 af 799 afgivne stemmer.

- Jeg er både overrasket og meget stolt over, at de besøgende har valgt vores spegepølse som den bedste, fortæller Marco Laursen, der i fem år har været selvstændig slagtermester med egen butik i Højslev.

Årets grillpølse i 2011
Det er andet år i træk, slagtermesteren henter en titel inden for sit fag. Sidste år vandt Marco Laursen konkurrencen om Danmarks Bedste Grillpølse.

- Det har krævet mange forsøg at finde frem til den rette opskrift. Der er bid i spegepølsen, og så har den både kraft og en smag, som passer til alle, lyder det fra slagtermesteren.

Fra 70 til fem finalister
Konkurrencen om Danmarks Bedste Spegepølse tog sin start i februar, hvor omkring 70 spegepølser fra hele landet var indstillet. Siden blev feltet skåret ned til de fem finalister, der var lagt frem på skærebrættet til smagning i Herning.

Nummer to i konkurrencen blev Slagteren og Kokken i Gistrup med en grov nordisk urtespegepølse med bukkehorn, mens tredjepladsen tilfaldt Kvalitetsslagteren i Næstved med en trøffelsalami. Konkurrencen blev arrangeret af Danske Slagtermestre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098