23948sdkhjf

Rullepølse fyldt med kærlighed

Søndag vandt slagtermester Marco Laursens spegepølse i overlegen stil titlen som Danmarks Bedste – og mandag gentog hans rullepølse kunststykket.
Slagtermester Marco Laursen fra Højslev ved Skive kan noget med pølser i konkurrenceøjemed. Søndag vandt hans spegepølse prisen som Danmarks bedste ved Foodexpo, og mandag kunne Marco Laursen så glæde sig over endnu et mesterskab, som hans rullepølse tog sig af. 267 af de 733 afgivne stemmer gik til Marco Laursens rullepølse, cirka 100 stemmer flere end nummer to.

- Der er ingen tilsætningsstoffer eller andet stads i. Tricket er at fylde dem med kærlighed, siger Marco Laursen.

Et andet trick er at fylde stamkunderne i Højslev med smagsprøver:

- Vi prøver os frem hele tiden og kunderne er forsøgskaniner på det meste. Vi vil jo gerne lave noget, vi selv kan li’, men kundernes smag er vigtig. Derfor bruger vi meget at lade dem smage med og sige, hvad de synes, siger Marco Laursen.

Læs også: Her er Danmarks bedste spegepølse

Det er Danske Slagtemestre, som står bag konkurrencen, og i den indledende runde var i alt 80 rullepølser indsendt til bedømmelse. Ud af de 80 blev fem udvalgt til finalen – Claus Axelsen fra Løgstør, Landslagteren fra Faaborg, Slagter Bagger i Humlebæk, Slagteren i Strib og altså vinderen, Marco Laursen, Slagteren i Højslev.

Slagermesteren vandt i øvrigt også en pris i 2011, hvor hans grillpølse blev kåret til Danmarks bedste.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078