23948sdkhjf

Nordic Service Partners udnævner ny COO

Svenske Nordic Service Partners (NSP), der er Burger Kings største franchisetager i Norden, har udnævnt Johan Persson som Chief Operating Officer (COO).
Johan Persson bliver ansvarlig for driften af alle virksomhedens Burger King restauranter i Sverige og Danmark, og kommer senest fra en stilling som driftschef for NSP svenske restauranter.

De organisatoriske ændringer tager sigte på at øge fokus på salg og rentabiliteten. Dette skal ske gennem en øget koordinering mellem aktiviteterne i Danmark og Sverige og for at håndhæve den "best practice" med hensyn til salg og profitskabende aktiviteter.

- I og med at vi er trådt ind i en udviklings- og ekspansionsfase, vi har brug for en person, der fokuserer hundrede procent på driften af restaurationsbranchen. Johan har vist gode lederevner, og jeg er overbevist om hans evne til at fokusere på salg og rentabilitet, siger Morgan Jallinder, formand for NSP.

- Jeg tror, der er store synergier med et sammenhængende driftsansvar. Blandt andet er det lettere at drage nytte af hinandens erfaringer med kampagner, lokal markedsføring, rekruttering, og meget mere, lyder det fra Johan Persson, nyudnævnt COO i NSP.

Johan Persson har 14 års erfaring i restaurationsbranchen, herunder som en restaurant manager, regional manager og franchise konsulent på McDonalds i ti år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.922