23948sdkhjf

Svaneke Is åbner nyt ismejeri i Tivoli

Det bornholmske mejeri har netop indgået aftale om at åbne et nyt ismejeri i Tivoli.
Det nye ismejeri – der samtidig fungerer som en café – slår dørene op på Tivolis åbningsdag d. 12. april.

Her vil Svaneke Is byde på naturlig is uden kunstige tilsætningsstoffer, produceret af fløde fra Bornholmske Jersey-køer og nordiske bær og frugter. Mejeriet vil med sin beliggenhed også kunne sælge til forbipasserende udenfor Tivoli.

- Det ligger meget i tiden, at vi forbrugere gerne vil se hvad vi spiser og hvordan man producerer det. Begge dele opfylder Svaneke Is. Jeg synes derfor, at der er tale om et velvalgt match mellem Svaneke Is og Tivoli, der begge appellerer til mange mennesker. Samtidig er det utroligt positivt, at en virksomhed der er udsprunget af en god ide og ejet af ihærdige iværksættere ønsker at give gæster i Tivoli gode smagsoplevelser samtidig giver et indblik i hvordan man laver is på mejeriet. Den tankegang kan vi godt lide, siger vicedirektør i Tivoli, Finn Sture Madsen

Overtager Paletten
Svaneke Is flytter ind i Pallettens tidligere lokaler tæt ved Hovedindgangen, og får også mulighed for at sælge is ud til gaden, så forbipasserende udenfor Tivoli også kan købe is. Med indflytningen føjer Svaneke Is sig til listen over bornholmske virksomheder i Tivoli, der i forvejen tæller Lakrids by Johan Bülow og smykke og gaveartikler og brugskunst butikken Lifestone.

Direktør Søren Hald fra Svaneke Is siger:

- Tivolis stærke brand er blandt Danmarks ypperste, og det giver os fra Bornholm nogle muligheder for at bruge Haven som udstillingsvindue for vores regionale produkter. Tivoli kommer til at spille en betydelig rolle, når vi f.eks. introducerer nye is-varianter i løbet af sommeren og så er vi svært tilfredse med de mange gæster som lægger vejen forbi Tivoli. Beliggenheden er perfekt, fordi vi samtidig kan sælge is til forbipasserende udenfor Haven.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094