23948sdkhjf

Nye landvindinger for verdens mest solide gulv

Med stærke referencer, der har op til tre årtier på bagen og en international udviklingsafdeling med speederen i bund, har Master Builders Solutions lagt endnu flere fordele i fødevare industriens foretrukne gulv - Ucrete.

Hvad har mange af medarbejderne fra Danish Crown, Arla Foods og Heineken til fælles? Jo, når de er i produktionen og laver bacon, ost og øl, så går de på et gulv, der er uovertruffent, når det kommer til hygiejne, skridsikkerhed og holdbarhed.

Ucrete industrigulve har i årtier været det foretrukne gulv til fødevareindustrien. Og i efteråret blev øget UV-resistens tilføjet til den store palette af tilpasningsmuligheder, som Master Builders Solutions bruger til at skræddersy den optimale løsning for hver enkelt kunde.

“Ucrete er jo ikke et nyt gulv. Men man kan sige, at med den konstante udvikling af nye fordele og tilpasningsmuligheder, så bliver Ucrete hele tiden en ny og bedre udgave af sig selv,” fortæller Gert Røjkjær, der er Segment Manager hos Master Builders Solutions i Danmark.

Ingen bakterievækst

Ucrete er et populært valg i fødevareindustrien navn lig på grund af den ekstremt tætte overflade.

Der er er ingen biologisk vækst efter rengøring, og gulvet kan rengøres til samme standard som rustfrit stål.

“Der kan ikke gemme sig noget i gulvet. Vi har fået lavet uvildige tests, der viser, at gør man gulvet rent om aftenen, så er der næste morgen ikke foregået nogen bakterievækst på overfladen. Altså som i nul. Og kombineret med holdbarheden og arbejdssikkerheden, gør det Ucrete til det oplagte valg for fødevarevirksomheder,” siger Gert Røjkjær.

Billedtekst

Ny farvestabil Ucrete version

Det nye Ucrete CS-gulv blev lanceret over hele Europa i fjor.

Ucrete CS bygger på 50 års erfaring og leveres nu i et udvidet farvesortiment, inklusive flere lyse nuancer, som giver endnu flere muligheder for at installere fl otte gulve i industrimiljøer.

Lanceringen af Ucrete CS er endnu et stort og helt unikt kridt fremad inden for robuste industrigulve.

Ucrete, Arla innovationscenter.
(Foto: Master Builders Solutions)

Mange Ucrete-gulve er stadig i brug efter flere årtier, og det betyder selvfølgelig lavere omkostninger for virksomhederne. Og med det innovative Ucrete CS-system, som reducerer misfarvninger, der skyldes kemikalier eller UV-stråling, møder man nu i endnu højere grad kundernes æstetiske forventninger.

FORDELE VED UCRETE INDUSTRIGULVE:

• HACCP godkendt
• Hurtighærdende
• Hygiejnisk (som rustfrit stål)
• Temperaturbestandigt
• Giver ikke afsmag på fødevarer
• Kemikalieresistent
• Skridsikkert
• Farvestabilt

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078