23948sdkhjf

Frugtvineri åbner konceptrestaurant

Cold Hand Winery åbner nu en konceptrestaurant i de nuværende rammer i Læsten mellem Viborg og Randers.

Restauranten – der bliver indviet den 28. maj – er det positive udspring af en negativ situation.

- Intet er så galt, at det ikke er godt for noget. Den stille corona-periode har givet os nødtvungen arbejdsro til at udvikle på nye koncepter, og vi har længe haft tanker om en konceptrestaurant, hvor frugtvin og gastronomi på højt niveau er omdrejningspunktet, siger Jens Skovgaard Pedersen, direktør og stifter af Cold Hand Winery, i en pressemeddelelse.

Autentisk oplevelse

Cold Hand Winery er i forvejen kendte for vinsmagninger. Ifølge direktør Jens Skovgaard Pedersen skal restauranten ses som et supplement hertil med inspiration fra det nordiske køkken.

- Vi rammer direkte ind i noget, der er stor efterspørgsel på. Gæster vil have ekstraordinære, autentiske madoplevelser i unikke rammer, som kan overraske, siger Jens Skovgaard.

Håndplukket team

Nicolaj Bødker Stig Andersen – der har erfaring fra blandt andet Nordisk Spisehus, Bistroteket og Fladbro Kro – er valgt som køkkenchef, mens Peter Lundgaard Nielsen – der tidligere har arbejdet på Vejlsøhus og Scandic – er souschef.

De har selskab af Christian Neve, stifter og tidligere medejer af Michelin-restauranten Domestic og indehaver af titlen som Nordens bedste tjener.

- Vi har store forventninger til restauranten, og jeg er stolt over at have sammensat et så stærkt, talentfuldt hold, der med en kreativ tilgang og solid håndværksmæssig ballast har store ambitioner, siger Jens Skovgaard.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078