23948sdkhjf

Flensted-chef får nu hele salgsansvaret

Flensted Food Group har lavet en ny organisation i sin salgsafdeling, hvor Lars Brovil nu har ansvaret for salget til både industri, eksport, detail og foodservice.

Dermed er to salgsstyrker blevet samlet i ét team, oplyser Flensted i en pressemeddelelse.

Hidtil har salgsansvaret været delt mellem Lars Brovil og Leif Østergaard, hvor sidstnævnte har haft ansvaret for industri og detail. Men som konsekvens af den nye organisation er han efter knap 16 år nu fratrådt stillingen.

Lars Brovil har været salgschef hos Flensted de seneste 14 måneder. Han fortæller til Food Supply, at det samme salgsteam står for salget hos både Flensted Food Group og søsterselskabet Flensted Snitgrønt. Begge har adresse i Skovlund i Sydvestjylland.

- Hurtigt og ensartet

Flensted Food Group omsætter convenience-baserede kartoffel- og grøntsagsprodukter for godt en halv milliard kroner. Ifølge administrerende direktør Lene Rasmussen, der de seneste godt seks år har haft det overordnede ansvar for Flensteds kommercielle aktiviteter, har markedet for conveniencefødevarer i den periode udviklet sig markant inden for alle salgskanaler.

Derfor ønsker hun nu at styrke virksomhedens salgsindsats for at sætte sig på en endnu større andel af det voksende marked.

Om sin nye opgave siger Lats Brovil, at den er at sikre hurtig og ensartet eksekvering af Flensteds nye kommercielle salgsstrategi på tværs af alle salgskanaler. Og det på en måde, så kunderne oplever den øgede værdi og får samme gode kundeoplevelse, uanset hvem de er.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078