23948sdkhjf

Pommes frites-kæmpe gik otte millioner tilbage på bundlinjen

Effekten af covid-19 kan aflæses på både omsætning og resultat, vurderer ledelsen hos Flensted Food Group
Foodservicekunderne står for en tredjedel af Flensted Food Groups omsætning. Det oplyser direktør Lene Rasmussen. Hun vurderer, at det kostede virksomheden 25 millioner kroner på omsætningen i 2021, at kantiner og restauranter måtte holde lukket på grund af covid-19.

Virksomheden, der har to produktionssteder i Skovlund mellem Varde og Grindsted, ...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094