23948sdkhjf

Politiet efterforsker konkursramte DS Triple

Mid-t og Vestjyllands Politi efterforsker i øjeblikket den konkursramte Silkeborg-virksomhed DS Triple, der har udviklet og produceret højteknologisk procesudstyr til fødevareproduktion, 

DS Triple gik konkurs i sidste uge. Nu viser det sig, at konkursen dækker over en langt alvorligere sag, der kan få store konsekvenser for en eller flere af ejerne hos nu lukkede DS Triple, skriver Midtjyllands Avis.

Forhistorien er, at flere af ejerne af virksomheden er tidligere ansatte i en anden Silkeborg-virksomhed, SPX Flow Technology, der har cirka 335 ansatte i Danmark - godt 200 i Silkeborg.

SPX Flow fik for et par år siden mistanke om, at DS Triple misbrugte informationer fra SPX-koncernen. Derfor anlagde SPX først en sag i fogedretten, før der efterfølgende blev anlagt civilretssag mod DS Triple for at have kopieret og brugt fortrolige SPX-informationer.

Midt- og Vestjyllands Politi har  i nogen tid efterforsket anklagerne.

- Jeg kan bekræfte, at der foregår en efterforskning, konstaterer vicepolitiinspektør Jim Hansen fra Central Efterforskning over for Midtjyllands Avis.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078