23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Eks-kok har lavet en chokoladefabrik

Efter tidligere at have arbejdet som tjener og kok har den 41-årige Stefan Nielsen Madsen nu etableret sin egen chokoladeproduktion med navnet Fyns Chokolade, der producerer økologisk chokolade - lige fra ristning af kakaobønner til færdig chokoladebar.

Det skriver fyens.dk.

Firmaet med adresse nordøst for Faaborg har han etableret med penge, han har arvet efter sin far.

- Det er ikke fordi, jeg synes, der er noget galt med de produkter, der er markedet, men det har altid generet mig, at jeg ikke selv kunne styre smagen af chokoladen. Og så har tanken om "fra jord til bord" altid fascineret mig. Jeg vil gerne have en finger med  i hele processen. Da jeg gik chokolatierkursus, spurgte jeg, hvorfor vi ikke skulle lave chokoladen selv. Og der fik jeg at vide, at det kunne vi da ikke. Og det skal man altså ikke sige til mig, siger Stefan Nielsen Madsen ifølge mediet.

Han bestiller økologiske  kakaobønner og kakaosmør hjem fra USA, men håber, at han på et tidspunkt kan komme til Afrika og lave en aftale med en leverandør, han selv udvælger.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078